АФ «ЮНІВЕРСАЛ МОТОРЗ ГРУП» - офіційний дистриб’ютор комерційної техніки ЗАЗ відновлює роботу автосалонів 7 квiтня 2020

 Юніверсал Моторз Груп заявляє про відновлення роботи автосалонів та дилерських центрів з 07 квітня 2020 року. Дане рішення стало можливим завдяки постанові Кабінету Міністрів України №255 від 2 квітня 2020 року. При цьому в автосалонах і дилерських центрах в обов'язковому порядку проводяться всі необхідні процедури і вжиті заходи для забезпечення максимальної безпеки клієнтів і співробітників.

Комерційна техніка, як інструмент ведення бізнесу, необхідна ланка життєдіяльності багатьох підприємств. До вибору комерційних автомобілів та автобусів відносяться дуже ретельно, розглянувши всі переваги, комплектації і вартість обраної моделі. Ми оперативно реагували на введення обмежень під час карантину та підготували блоки дистанційної комунікації з клієнтами, аби вони на власні очі побачили техніку, почули роботу двигуна, продивились кожну деталь, залишаючись вдома. Це були зустрічі онлайн! Ми розуміли, що комерційна техніка є досить вагомим придбанням, на яке, зазвичай, наважуються після особистого знайомства. Тож «Юніверсал Моторз Груп» вітає постанову №255 Кабінету Міністрів України від 2 квітня 2020 року і відновлює роботу автосалонів та дилерських центрів.


Отже, з 07 квітня 2020 року, дилерські центри та майданчики з продажу комерційної техніки знову відкриті для відвідування клієнтів. Хотілося б звернути Вашу увагу, що всі автосалони і дилерські центри вживають ряд спеціалізованих заходів для досягнення максимальної безпеки клієнтів і працівників: часте провітрювання та дезінфекція приміщень, наявність в місцях загального користування дезінфікуючих засобів і засобів особистого захисту (маски, гумові рукавички), дотримання дистанції під час консультації. Ми відкриті – будемо раді бачити Вас знову в дилерській мережі «УКРАВТО»!
Нагадаємо, що впродовж карантину сервісні центри працювали і обслуговували техніку у штатному режимі, щоб гарантувати своєчасне проходження ТО або проведення гарантійних робіт, тож тут усе без змін.

Детальна інформація:
• про комерційні автомобілі та автобуси ЗАЗ на нашому сайті
• долучайтеся до нашої спільноти у Facebook та будьте в курсі новин

Автосервісна філія «Юніверсал Моторз Груп» - структурний підрозділ корпорації «УКРАВТО» - офіційний дистриб’ютор комерційної техніки і автобусів ЗАЗ. Компанія здійснює продаж та сервісне обслуговування даної техніки.

2 приміських автобуси ZAZ A08 передано Роменській міській раді 3 лютого 2022

Офіційний дистриб’ютор автобусної техніки ZAZ, виробництва Запорізького Автомобілебудівного Заводу, компанія &l...

2 приміських автобуси ZAZ A08 передано «УКРГІДРОЕНЕРГО» 13 грудня 2021

Дилер Корпорації УкрАВТО - «Галичина-Авто», передала 2 автобуси приміської модифікації ZAZ A08, виробницт...

Передано ще 5 шкільних автобусів ZAZ A08 для громад Запорізької області 29 листопада 2021

Офіційний дистриб’ютор автобусної техніки ZAZ в Україні, компанія «Юніверсал Моторз Груп», яка вход...

 

slogan